• Post category:Blog

Sinds de start van Oso Josich in 2005 is een hoop veranderd aan het huis. Om onze gasten comfort, luxe en hygiëne te bieden is technisch onderhoud essentieel en vindt dit continu plaats. In deze blog vertellen wij meer hierover. 

In de tropen

Een huis onderhouden in de tropen is veel intensiever; alles slijt veel sneller. Door de warmte droogt het hout sneller af, ook vreten insecten het hout op. Hierom hebben de houten vloeren in de woonkamer een speciale laklaag nodig en ook is het nodig om de leren banken te poetsen. Onlangs zijn de muren in Appartement A is opnieuw geschilderd. Ook zijn de kozijnen van Appartement B opgefrist, ook deze hebben nieuwe verflaag gekregen. We hebben flink wat meters grond: gelukkig komt de tuinman elke twee weken de planten snoeien. 

Airconditioning

Na een lange dag op stap in het centrum van Paramaribo is niets fijner om af thuis af te koelen met airconditioning. Ons streven is niet om te wachten totdat de airco’s defect zijn, maar deze goed in de gaten te houden. Om de drie maanden worden alle airco’s nagekeken  en grondig schoongemaakt door een monteur. 

Sloten en dievenijzer

Bij Oso Josich staat veiligheid voor op. Vorig jaar winter hebben wij de sloten van het ijzerwerk vervangen, om zo de veiligheid te verhogen. Er zijn nieuwe sleutelhuizen geplaatst, die zijn gekocht in Nederland. Hiermee hopen wij de veiligheid te waarborgen wanneer u op vakantie bent bij Oso Josich. 

Beheer

De eigenaresse en haar man wonen grotendeels in Nederland, en hebben daarom het beheer uitgegeven aan vastgoedbedrijf Remax. Sergio van Hetten verwelkomt gasten en geeft hen een rondleiding. Mochten er vragen zijn kunnen zij ook bij hem terecht. Het volgend project is het optimaliseren van het  ontwateringssysteem.

Bent u van plan om de feestdagen door te brengen in Suriname? Boek voor 4 personen of 8 personen. Of stuur een mail naar osojosich@gmail.com