Over ons

Over ons

Oso Josich is rond 1970 gebouwd. Het is het ouderlijk huis van de eigenaresse, waar zij zelf tot 1974 heeft gewoond. In alle jaren daarna is het verhuurd aan verschillende groepen, zoals ambassades, bedrijven en particulieren.

In 2007 heeft de eerste grote renovatie plaatsgevonden en worden de woningen als vakantieappartementen aan particulieren verhuurd. In 2018 heeft wederom een grondige renovatie plaatsgevonden met een vernieuwde inrichting.

De eigenaresse en haar echtgenoot zijn zelf van Surinaamse afkomst en momenteel woonachtig in Nederland. Onze gasten worden ontvangen door een beheerder.

Volg ons

Volg ons

Lucille
Eigenaresse & contactpersoon
Milton
Eigenaar & technisch onderhoud
Gillian
Interieurverzorgster

Waarom Oso josich?

Waarom Oso Josich?

BETAALBAAR

KWALITEIT

GASTVRIJ

"Dankzij ons prettig verblijf met een veilig gevoel in één van de appartementen hebben wij een fijne vakantie beleefd. De mooie ligging hiervan, dichtbij het uitgangsgebied, en goede bereikbaarheid voor allerhande inkopen geven een extra dimensie."
- Carl en Rita
''We hebben erg genoten van jullie prachtige huis, onze gezellige buren en ons verblijf hier in Paramaribo. Het huis voldeed aan al onze wensen. Met jullie behulpzaamheid en flexibiliteit hebben we er een lang verblijf van kunnen maken. Daardoor hebben we erg van Paramaribo en omgeving en ook van de binnenlanden kunnen genieten.''
- Elles, Jaco, Karl en Hadassa


''Mooie plek, mooi appartement. Gastvrij ontvangen, fijne plaats om de stad te verkennen.''
- Henk Janssen
"Voor de tweede keer binnen een jaar neergestreken te Oso Josich; prima locatie, appartementen zeer ruim en modern ingericht en goed beveiligd. Kortom : een aanrader."
- Walther en Ula


''We zijn erg blij in het appartement en dankbaar voor de gastvrijheid. ''
- Elizabeth Peña

Oso Josich

250px-Flag_of_Suriname.svg

Blijf op de hoogte!

Volg ons op onze social media accounts voor de laatste nieuws

Oso Josich

250px-Flag_of_Suriname.svg

Blijf op de hoogte!

Volg ons op onze social media accounts voor de laatste nieuws